Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

УВАГА!!!КАРАНТИН!!!

Дата: 16.03.2020 11:08
Кількість переглядів: 1242


 

Так як Вишнівська громада розташована у прикордонній зоні, у сільській раді  працюють над посиленням протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню випадків гострої распіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом.

Зокрема, розпорядженням  першого заступника сільського голови Галини Федончук №45/01-03 від 12.03.2020 року  «Про запобігання поширенню на території Вишнівської ОТГ коронавірусу COVID-19» затверджено ряд заходів щодо його непоширення.

Також, сільська рада звернулася до церковних громад Вишнівської ОТГ з проханням провести роз’яснювальну роботу серед парафіян. Зі старостами старостинських округів та з директорами шкіл, завідуючими дошкільних навчальних закладів була проведена бесіда щодо непоширення на території громади вірусу COVID-19.

У сільській раді закликають громадян не відвідувати без потреби місця скупчення людей. Нагадуємо, що на території громади оголошено карантин, тож батькам рекомендовано обмежити контакти дітей з однолітками та пересування їх на території громади без необхідності.

Шановні керівники підприємств, установ, організацій та всі роботодавці! Просимо усіх віднестися з розумінням до рішення про запровадження карантину. Забезпечити своєчасне і повне проведення профілактичних і протиепідемічних заходів (регулярні дезінфекції приміщень, їх стерилізація, за необхідності - дератизація та дезінсекція), максимально врахувати потреби Ваших працівників, які мають дітей дошкільного віку чи дітей початкових класів. По можливості, просимо відкоригувати графіки роботи, скоротити тривалість робочого дня для таких працівників, тощо.

Мешканці та гості, які знаходяться на території Вишнівської громади! Закликаємо дотримуватися рекомендацій лікарів та правил особистої гігієни. При виявленні симптомів інфекції - мінімізувати, обмежити контакти з іншими людьми і в жодному разі не займатися самолікуванням.

Будьте свідомими та відповідальними, бережіть своє здоров’я, здоров’я своїх дітей та своїх земляків. Сподіваємось, що разом з Вами нам вдасться уникнути поширення недуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь