Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулась перша робоча зустріч керівництва Вишнівської ОТГ з поліцейськими офіцерами громади

Дата: 24.03.2020 16:48
Кількість переглядів: 1382

Фото без опису

Перший заступник сільського голови Галина Федончук провела робочу зустріч з новопризначеними поліцейськими громади: Максимом Савошом та Богданом Остапчуком  дільничними офіцерами поліції сектору превенції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області, які відтепер обслуговуватимуть територію нашої громади.

Обговорили майбутній план роботи, ряд важливих питань щодо запровадження моделі поліцейської діяльності, побудованої на взаємодії та партнерстві поліції і громади, адже принципи партнерства з населенням, довіри та законності мають бути визначальними у діяльності правоохоронців. Зазначимо, що поліцейські пройшли відбір, відповідне навчання та стажування у своїх колег на Кропивниччині.

Вишнівська сільська рада одна з перших в районі взяла участь в пілотному Проєкті «Поліцейський офіцер громади», який стартував у травні 2019 року за підтримки уряду США. Даний Проєкт є продовженням впровадження реформи поліції, метою якого є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та мешканцями сільської місцевості, орієнтація на її потреби. Це наступний крок у реформі Національної поліції України, який дасть змогу швидше реагувати на локальні проблеми у громаді, збільшити рівень довіри до правоохоронців.

Контакти поліцейських офіцерів громади:

Савош Максим Сергійович – 0966430209

Остапчук Богдан Володимирович - 0968594815

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь