Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Чисто не там, де прибирають, а там - де не смітять...

Дата: 26.03.2020 09:12
Кількість переглядів: 791


 

«Вже не один рік поблизу річки Гапа у Вишневі "милує" око створений нашими жителями (так-так, саме нашими) смітник. Кульки, бляшанки, десятки пляшок, дитячі підгузники, черевики.....це далеко не весь перелік речей, які розкидані по чималій території…» - коментує своє обурення у соціальній мережі мешканка села Вишнів, методист комунальної установи методичний центр Тетяна Міщук.

«Щоразу, коли з друзями проїжджали чи прогулювались тут, дивувались: невже важко зібрати сміття у пакет і поставити обабіч дороги у перший та третій вівторки місяця (дні, коли функціонує служба централізованого вивозу сміття)? Мабуть, ні. Набагато легше скинути це все на підводу і вивезти подалі від власного обійстя (подалі від власних очей)...і абсолютно всеодно, що поблизу тече річка, а око радують квіти, дерева та трави... Який приклад Ви подаєте своїм нащадкам? Що залишаєте їм після себе?...» - додає вона.

Взявши до рук граблі, пакети для сміття, ящики для склотари та для металу, небайдужа молодь села вирішила прибрати територію. І знаєте - їм це вдалося!

«Чого тільки там не було.... будівельні матеріали, пластикові пляшки, кухонне приладдя... Спочатку здавалося, що ми прибиратимемо тут цілу вічність. Однак, промайнуло дві години - і результат змусив нас усіх посміхнутися та повірити - вихід є…» – діляться враженнями активісти громади.

Дуже хочеться, щоб подібні вчинки стали хорошим прикладом для інших. Адже, як колись писала Ольга Муравйова: "Прибирати - не соромно...Соромно жити у бруді".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь