Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Великоднє свято - у кожну домівку

Дата: 17.04.2020 11:55
Кількість переглядів: 761

З нагоди прийдешніх Великодніх свят працівники Вишнівської сільської ради відвідали одиноких громадян похилого віку, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Старости та працівники сільської ради здійснили виїзди у населені пункти громади, аби привітати зі святом та вручити великодні подарунки тим, хто потребує їх найбільше. Попередньо, настоятель Церкви святих Косьми і Даміана, митрофорний протоієрей отець Віктор здійснив освячення пасхальних наборів.

Також, за сприяння Мінсоцполітики, через мережу продуктових магазинів АТБ було надано допомогу продуктовими наборами малозахищеним верствам населення.

Цьогоріч свято Великодня буде проходити в умовах карантину. Тому під час візитів жителям громади були роздані засоби індивідуального захисту та проведені консультації щодо профілактики поширення захворювання.

Вишнівська сільська рада щиро вітає всіх з прийдешнім світлим святом Воскресіння Хрестового. Нехай Господь посилає Вам та Вашим родинам злагоду, достаток та довголіття. Мудрості, смирення, чистоти, співчуття і великої, всеохоплюючої любові до Господа та ближніх!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь