Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Куточок Європейського Союзу у бібліотеці села Вишнів

Дата: 05.05.2020 10:50
Кількість переглядів: 594

Фото без описуБібліотека села Вишнів отримала методичні матеріали від Представництва Європейського Союзу в Україні для оформлення Куточка Європейського Союзу: «ЄС  на книжковій полиці».

Дана можливість надається бібліотекам України у рамках проєкту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні». Основною метою проекту є: надати працівникам бібліотек нові знання про Європейський Союз, європейську інтеграцію України, відповідні інформаційні ресурси, розвинути нові методи роботи бібліотек з популяризації ЄС та євроінтеграції України.

Завдяки проєкту понад 1000 бібліотек для дітей та юнацтва України отримають, або вже отримали спеціальні інформаційні матеріали та літературу про Європейський Союз, та його відносини з Україною. У кожній з цих бібліотек (в тому числі у бібліотеці села Вишнів) буде облаштовано інформаційний стенд ЄС, який допоможе читачам підібрати  літературу та поповнювати свої знання про Європейський Союз.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь