Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

День захисту дітей: як це було цьогоріч

Дата: 02.06.2020 13:41
Кількість переглядів: 698

Фото без опису
Щорічно 1 червня відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Уперше Міжнародний день захисту дітей відзначили ще 70 років тому – у 1950 році. А вже за 4 роки цю ініціативу підтримала ООН, включивши свято до свого реєстру. В Україні свято започаткували у 1998 році. З того часу у перший день літа для дітей традиційно проводилися цікаві заходи, ігри, квести, концерти. Цьогоріч через поширення у світі та в країні коронавірусу розважальна програма, на жаль, обмежена. 

У зв’язку з тим, частина заходів запланованих закладами культури Вишнівської громади з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей відбулась дистанційно, а частина  - змінила формат їх проведення.  Діти, як і раніше, брали участь у конкурсах малюнка на асфальті, іграх та розвагах, але дотримувались соціальної дистанції та використовували засоби особистого захисту. Конкурси малюнків «Дитинство – чудова пора» та «Рушник дитинства» відбулись дистанційно, а книжкові виставки, організовані бібліотеками громади, діти мали можливість переглянути лише онлайн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь