Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Шановні жителі Вишнівської об’єднаної територіальної громади!

Дата: 05.06.2020 10:50
Кількість переглядів: 797

Фото без описуЗвертаємось до Вас із проханням дотримуватись норм і правил благоустрою, передбачених Законом України «Про благоустрій населених пунктів».

Дотримання правил благоустрою передбачає належне поводження з побутовими відходами. Забороняється вивезення побутових відходів, ремонтного сміття, листя та гілля дерев у невстановлені для цього місця.

Повідомляємо, що на території населених пунктів Вишнівської ОТГ є спеціальні, законно відведенні та об лаштовані місця для вивозу сміття. Додатково повідомляємо, що в селах Вишнівської ОТГ у визначені дні здійснюється централізований вивіз побутового сміття Комунальним підприємством «БУГ» Вишнівської сільської ради.

Просимо підтримувати у належному стані прилеглі до ваших обійсть території. Законом України «Про благоустрій населених пунктів» забороняється загромаджувати побутовими відходами, будівельними матеріалами проїзні частини вулиць, доріг, придорожні зелені смуги.

Статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність, яка тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340-1360 грн.) і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн.).

Відповідно до статті 255 Кодексу про адміністративні правопорушення, протоколи про порушення мають право складати уповноважені особи виконавчого комітету та органи внутрішніх справ. Слід зазначити, що Кодексом України про адміністративні правопорушення відмінено такий вид відповідальності як попередження.

Просимо Вас віднестись відповідально на питання благоустрою територій, за які Ви особисто несете відповідальність. Прохання дотримуватись Правил благоустрою, зберігати чистоту й порядок на території сіл Вишнівської об’єднаної територіальної громади.

 

Вишнівська сільська рада

 

Графік вивозу сміття у населених пунктах громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь