Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Коли професія - це покликання!

Дата: 19.06.2020 14:14
Кількість переглядів: 1745

Фото без опису

21 червня в Україні святкуватимуть День медичного працівника. Бути медиком - це найскладніша і найвідповідальніша робота у світі. Вона вимагає бути сильним, сміливим та вміння робити складні рішення. У світі немає нічого дорожчого за життя і здоров'я людей, і кожен працівник медичної галузі про це знає, бо саме на його плечі покладена величезна відповідальність за збереження цих цінностей. Саме своєю добротою, чуйністю та терпінням Ви повертаєте сотні і тисячі людей до повноцінного життя, даруєте віру та надію на швидке одужання. Приємно відзначити, що навіть за умов тяжких випробувань пандемією, спричиненою коронавірусною хворобою COVID-19, медики  змогли злагоджено працювати та виступати єдиним лікарським фронтом, не знижуючи обсягів та якості медичної допомоги.

З нагоди професійного свята керівництво Вишнівської сільської ради, в особі сільського голови Віктора Сущика, першого заступника сільського голови Галини Федончук, заступника сільського голови-начальника гуманітарного відділу Василя Стрільчука, привітали та відзначили подарунковими наборами та грамотами працівників медичної галузі району і Вишнівської громади. Побажали міцного здоров’я,  професійного вдосконалення і добробуту. А у сім'ях - миру, добра і родинного затишку, поваги та шани від вдячних пацієнтів. На завершення урочистостей акомпаніатор КЗ «КМЕВС» Вадим Мирон, син  Ніни Мирон, яка працює у медичній сфері понад 45 років, подарував їй, а також усім присутнім музичне вітання .

Крім цього, на медичні заклади Вишнівської громади була передана гуманітарна допомога від Міжнародного благодійного фонду «Карітас Україна»  у вигляді засобів індивідуального захисту та предметів першої необхідності для роботи працівників галузі охорони здоров’я, а саме: костюми біологічного захисту, захисні окуляри, респіратори, маски, рукавички та дезинфікуючі засоби.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь