Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Кожен день із тобою - свято! Ти – найкращий в світі тато!

Дата: 19.06.2020 16:14
Кількість переглядів: 1287

Фото без опису     

       В Україні вже вдруге відзначатимуть День батька, у третю неділю першого літнього місяця, а це значить, що в цьому році ми будемо святкувати і вітати улюблених татусів 21 червня. Метою свята є вшанування батьків, татусів, стимулювання для забезпечення сприятливих умов для всебічного розвитку сім’ї як основи суспільства, а також підвищення статусу чоловіка, як батька в процесі виховання дітей.
     Свято батька, це вираз вдячності і любові.  Символом цього дня  є квіти троянди, які носять біля серця, приколюючи на одяг у цей день. Червоні троянди носять, якщо батько живий, а білі, якщо він покинув наш світ.

     Вишнівська сільська рада  від щирого серця вітає усіх чоловіків, яким пощастило мати дітей, з цим прекрасним святом і бажає кожному чистого та мирного неба, яскравого сонця, міцного здоров'я і великих успіхів у всьому! Нехай у вашому житті не буде похмурих днів! Нехай всі, кого ви любите, завжди будуть поруч! Хай не зраджують друзі, а вороги цураються! Просто живіть і не втомлюйтесь ділитися мудрістю, силою і стійкістю!Будьте опорою, порадниками та помічниками. Окрема дяка самотнім татусям, на чиї плечі лягли всі турботи по  вихованню та утриманню дітей. Дякуємо, що  гідно  справляєтесь з цими нелегкими завданнями, віддаючи дітям всю свою увагу, тепло і любов без залишку.

                                           З Днем Батька Вас, дорогі  татусі!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь