Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Кожен день із тобою - свято! Ти – найкращий в світі тато!

Дата: 19.06.2020 16:14
Кількість переглядів: 1419

Фото без опису     

       В Україні вже вдруге відзначатимуть День батька, у третю неділю першого літнього місяця, а це значить, що в цьому році ми будемо святкувати і вітати улюблених татусів 21 червня. Метою свята є вшанування батьків, татусів, стимулювання для забезпечення сприятливих умов для всебічного розвитку сім’ї як основи суспільства, а також підвищення статусу чоловіка, як батька в процесі виховання дітей.
     Свято батька, це вираз вдячності і любові.  Символом цього дня  є квіти троянди, які носять біля серця, приколюючи на одяг у цей день. Червоні троянди носять, якщо батько живий, а білі, якщо він покинув наш світ.

     Вишнівська сільська рада  від щирого серця вітає усіх чоловіків, яким пощастило мати дітей, з цим прекрасним святом і бажає кожному чистого та мирного неба, яскравого сонця, міцного здоров'я і великих успіхів у всьому! Нехай у вашому житті не буде похмурих днів! Нехай всі, кого ви любите, завжди будуть поруч! Хай не зраджують друзі, а вороги цураються! Просто живіть і не втомлюйтесь ділитися мудрістю, силою і стійкістю!Будьте опорою, порадниками та помічниками. Окрема дяка самотнім татусям, на чиї плечі лягли всі турботи по  вихованню та утриманню дітей. Дякуємо, що  гідно  справляєтесь з цими нелегкими завданнями, віддаючи дітям всю свою увагу, тепло і любов без залишку.

                                           З Днем Батька Вас, дорогі  татусі!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь