Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

В закладах культури Вишнівської громади відбулись заходи з нагоди Дня Конституції України та Дня молоді

Дата: 30.06.2020 12:53
Кількість переглядів: 590


З 28 червня 1996 року наша країна відзначає державне свято - День Конституції України. Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, було найважливішим кроком у забезпеченні прав людини і громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

 Конституція увійшла в  суспільне життя  як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.  З нагоди свята в  бібліотечних  установах   громади  оформлено цикл виставок та тематичних поличок  «Оберіг нашої держави», «Правова азбука держави», «Ми і закон»,  «Конституція  - оберіг нашої держави» та інші, які знайомлять користувачів із історичними передумовами прийняття Основного закону України, шляхом, пройденим нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України.

В клубі с. Римачі проведено годину правознавства : «Конституція України у моєму житті». «Вимір історії часу» - під такою назвою в бібліотеці с.Висоцьк відбувся відеоекскурс до Дня Конституції України. Кожна людина любить свята! В такі дні можна відпочити, зустріти старих друзів та знайти нових. У СБК Машів, 26 червня був саме такий день, адже було проведено тематичний вечір «З Україною в  серці». Чудово відсвяткували День Конституції України та День молоді і КЗ «Центр КМЕВС». У парку Вишнівського КЗ «Центр КМЕВС» відбувся показ кінофільму під відкритим небом. Позитивні емоції та гарний настрій отримали всі присутні. Також відбулась година спілкування «Від громадянина України - до громадянина землі» і  в  клубі с. Бережці.

Ще раз вітаємо Вас з національним  святом  – Днем Конституції України,  бажаємо міцного здоров’я, щастя, натхнення та успіхів у всіх добрих справах. Пишайтеся нашою Україною, любіть її, шануйте свій рід, не цурайтеся одне одного, живіть за Основним Законом, що на віки поєднав усіх українців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь