Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

У Вишнівській громаді фестивалять онлайн!

Дата: 22.07.2020 17:38
Кількість переглядів: 2738

 

Талановиті учасники аматорських формувань, солісти, працівники закладів культури, члени ГО «Наша файна громада» відфестивалили онлайн і залюбки презентують свої музичні дарунки для великої аудиторії жителів не лише Вишнівської громади, а й за її теренами.  

Переглянувши численні архівні записи минулорічного свята ми зрозуміли, що Вишневий фестиваль має стати гарною традицією, яка з року в рік буде об’єднувати всі покоління жителів Вишнівської громади попри обставини, які склались не тільки в Україні, а в усьому світі. Через пандемію Covid-19 започаткований у 2019 році Вишневий фестиваль відбувся  онлайн. Такий формат ми використали вперше.  Цьогоріч вже не з сільської сцени, а через всесвітню мережу Інтернет аматори сцени завойовують визнання глядачів.

Свої вітання з такою подією, а саме «Вишневим фестивалем-2020», надіслали і сусідні громади. Зокрема, привітали жителів громади та учасників творчих колективів начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Любомльської міської ради Володимир Дячук, голова Головненської селищної ради Микола Демедюк та директор центру культури, дозвілля, спорту та туризму Головненської селищної ради Наталія Вашерук, які також надіслали свій музичний дарунок – пісню «Ой у полі верба» у виконанні чоловічого народного аматорського ансамблю «Соколи».

Активними учасниками «Вишневого фестивалю», як завжди, є місцева громадська організація «Наша файна громада». Молодь вирішила підійти до тематики фестивалю з креативом і представила своє розважальне відео, де вони відобразили процес приготування українських вареників з вишнями онлайн.

Ми дякуємо усім, хто долучився до організації та проведення Вишневого фестивалю-2020 онлан. Завдяки сумісній плідній співпраці нам вдалося створити неймовірну атмосферу, чудові емоції й гарний настрій, а головне - представити Вишнівську ОТГ як сильну, незалежну, конкуруючу громаду.

І пам’ятаймо, любі друзі, що в кожній пісні, обряді, легенді відчувається українська душа, українська вдача, віра, надія й любов. Пісня єднає людей духовно, несе заряд енергії, добра та любові. Пишаймося нашою українською ідентичністю, культурою, звичаями та традиціями.

 

Бажаємо гарного перегляду!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь