Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

До уваги випускників-абітурієнтів!

Дата: 31.07.2020 09:42
Кількість переглядів: 438

Фото без опису
50 першокурсників Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки додатково отримуватимуть стипендії від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Університет та фонд підписали програму підтримки обдарованої молоді «Таланти розвиваємо на Волині» 24 липня.

Ректор Університету Лесі Українки Анатолій Цьось неодноразово заявляв про прагнення реалізувати проєкт, який дозволить матеріально підтримувати талановитих студентів та мотивувати їх обирати для навчання Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. Завдяки конструктивній співпраці Університету та Фонду вдалося втілити задумане у реальність.

Відповідно до програми 50 найуспішніших першокурсників Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки додатково отримуватимуть по 1500 гривень в якості стипендії від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». На перший семестр нового навчального року для цього виділено 337 тисяч гривень.

«Я вдячний народному депутату Ігорю Палиці за таке прихильне ставлення до талановитої молоді. Гадаю, що ця програма дійсно дозволить залишити здібну молодь на Волині. Наше завдання – дати їм якісну освіту», – підкреслив очільник університету Анатолій Цьось.

«Будемо відгукуватися на гарні ініціативи студентів та працівників вишу, із задоволенням підтримаємо цікаві ідеї. Сьогодні ми вирішили оформити наші давні дружні стосунки з університетом меморандумом про співпрацю, в рамках якого, я певна, нам вдасться започаткувати багато нових проєктів», – прокоментувала подію Катерина Шкльода.

Програма «Таланти розвиваємо на Волині» розроблена, щоб фінансово підтримати здібних студентів, які вступили до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на стаціонарну освітню програму на основі повної загальної середньої освіти та отримали 200 балів за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, щонайменше з одного предмету, а також тим, які відповідно до рейтингового списку, що формується на основі конкурсного балу (три сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання, середній бал атестату, бали за особливі успіхи), є серед перших п’ятдесяти осіб. Програма покликана створити оптимальні умови для самореалізації та постійного самовдосконалення особистості у сучасному суспільстві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь