Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Фахівці із соціальної роботи Вишнівської сільської ради отримали допомогу від UNISEF та громадської спілки «Українська мережа за права дитини».

Дата: 13.08.2020 16:00
Кількість переглядів: 394

  Фото без опису     Допомога надається у рамках спільного проекту Міністерства соціальної політики, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та громадською спілкою «Українська мережа за права дитини» щодо впровадження в області проекту «Оцінка та реагування на виклики у сфері захисту прав дітей під час пандемії COVID-19». З метою дотримання протиепідемічних заходів у процесі здійснення моніторингу безпеки та потенціалу сімей, до яких повернулися діти із закладів інституційного догляду та виховання дітей, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах виділено комплекти засобів індивідуального захисту (маски медичні з гумовими петлями «MEDICARE», рукавички оглядові нітрилові «MEDICARE», дезінфекційний засіб «БЛЮ ЛАЙН ЕФЕКТ», 50 мл, бахали одноразового використання «MEDICARE»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь