Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

З Днем Державного Прапора України!

Дата: 23.08.2020 10:50
Кількість переглядів: 1388

Фото без опису

23 серпня Україна відзначає День Державного Прапора. З цієї нагоди перед адмінприміщенням Вишнівської сільської ради розгорнули 50-метровий синьо-жовтий стяг, який пошила жителька села Вишнів Наталія Сущик. Учасниками акції були працівники сільської ради, закладів культури, директори шкіл, завідуючі садочками та діти. Крім того, усі учасники згаданої акції створили імпровізований прапор за допомогою квітів та кульок. Після завершення заходів працівники культури поклали квіти до пам’ятника. 50-метровий прапор прикріпили біля приміщення Вишнівської сільської ради, де він буде протягом вихідних, аж до 25 серпня, після цього стяг розділять на частини, кожна з яких потрапить у заклади культури громади.

Наш прапор - це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. То ж нехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Від усього серця бажаємо Вам, щоб Ваше життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині. Зі святами вас!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь