Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

29-та річниця Незалежності України в закладах культури громади

Дата: 25.08.2020 10:23
Кількість переглядів: 490

24 серпня Україна святкувала 29 років своєї незалежності. Напередодні свята в закладах культури громади відбулись різноманітні заходи.

Історія здобуття Україною незалежності надзвичайно складна і довга знати її – це наш обов’язок. Бібліотеки громади підготували виставки,  на яких експонуються цікаві книги й статті з історії нашої держави, інформація про історичні постаті, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України. Крім того, з нагоди Дня прапора та 29-ї річниці Незалежності України у с.Коцюри відбулось урочисте підняття прапора та велопрогін. У Висоцькій бібліотеці проведена історична стежка "Що вам розповісти про мою Україну?", а в клубі с.Висоцьк організували патріотичний флешмоб та фотоконкурс «З Україною в серці». В бібліотеці с.Вишнів діти брали участь у тематичній вікторині «Велична і свята наша мати Україна». Машівський та Олеський сільські будинки культури потішили своїх відвідувачів літературно-музичними композиціями «Україно, цвіти в любові та добрі» та «До тебе, Україно, струна моя перша озветься» відповідно. Бiблiотека с.Штунь провела інформаційну годину «Шануймо Україну». Дуже цікаво відбувся онлайн-захід «Тобі, Україно, я пісню співаю» в Радехівському сільському будинку культури.

Зберегти незалежність, збудувати міцну державу – наш святий обов’язок перед попередниками, які були корінням, джерелом української державності, які залишили нам у спадок любов до Батьківщини, вивірені часом і випробуваннями кращі риси народної душі, національного характеру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь