Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Територіальний фестиваль "Веселі старти" під гаслом «Здорові діти – здорова нація »

Дата: 08.02.2018 16:46
Кількість переглядів: 1315

8 лютого 2018 року на базі Машівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ»  відбувся територіальний фестиваль «Веселі старти» під гаслом «Здорові діти – здорова нація» серед учнів 3-4 класів закладів освіти Вишнівської ОТГ.

Мета заходу – створення сприятливих умов для зміцнення здоров'я громадян як найвищої соціальної цінності, забезпечення реалізації права особи на оздоровчу рухову активність та формування ціннісного ставлення юнацтва та молоді до власного здоров'я.

У змаганнях взяли участь 7 команд. Всього у спортивно-масовому заході було залучено 70 дітей. Свою вправність та швидкість школярі демонстрували у різноманітних естафетах. Дітвора відчайдушно змагалися за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, підтримувати свої команди, проявили згуртованість, організованість, самостійність, дружбу та взаємовиручку.

Перемогу здобула команда Машівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ». ІІ місце зайняла команда  Радехівської ЗОШ І-ІІ ст. та  ІІІ місцеВишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ. В ІІ (районному) етапі фестивалю, який відбудеться 15.02.2018 р. в м. Любомль, візьмуть участь команди Машівського НВК та Радехівської ЗОШ.

Переможців та призерів територіального фестивалю нагороджено дипломами відповідних ступенів, а також цінними призами від організаторів змагань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь