Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

«Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Дата: 15.03.2018 16:57
Кількість переглядів: 1071

12 березня на базі Радехівської ЗОШ І-ІІ ст. відбувся територіальний фестиваль Вишнівської сільської ради «Мама, тато, я – спортивна сім’я».

Захід проводиться щорічно з метою формування родинних традицій до занять фізичною культурою та спортом, організації активного сімейного дозвілля, залучення сімей до рухової активності і занять фізичною культурою та спортом, зміцнення психологічних та емоційних стосунків в сім’ї шляхом об’єднання зусиль для досягнення спільних цілей, спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом.

Попередньо заявки подало 6 команд загальноосвітніх закладів  Вишнівської сільської ради.

До початку свята кожна команда підбадьорювала один одного, було присутнє хвилювання, бо батьки розуміли, що окрім здобуття перемоги у цих змаганнях,  їм потрібно було стати і прикладом для своїх діток та залучити їх до занять спортом.

Фестиваль розпочався масштабним флешмобом, підготовленим учнями Радехівської школи та вітальним словом директора Вікторії Пилипчук. Заступник сільського голови-начальник гуманітарного відділу Вишнівської сільської ради Василь Стрільчук відкрив фестиваль та побажав перемоги його учасникам.

Віталій Широчук, вчитель фізичного виховання Радехівської школи, представивши суддівську колегію та шановане журі, ознайомив присутніх із програмою змагань та критеріями оцінювання результатів.

Щоб перемогти у фестивалі, учасники повинні були довести свою перевагу у швидкості, спритності, гнучкості та злагодженості дій у чотирьох естафетах. Кожен учасник впорався із завданнями, а особливо наполегливими у прагненні до перемоги були, звісно, діти. Глядачі, що зібралися на святі, досить гучно вболівали та підтримували учасників, тож атмосфера заходу була незбутньою. 

Перша спортивна частина включала 4 естафети, які зараховувались до основного заліку команди. Тут перемогу здобула команда Штунської ЗОШ І-ІІІ ст. – Віталій, Валентина та Станіслав Козачуки, ІІ місце - команда Радехівської ЗОШ І-ІІ ст. – Віталій, Оксана та Іванна Сюмаки, ІІІ місце- Віктор, Інна та Тарас Чуби.

У другій частині відбулись особисті конкурси – «Найкраща мама» - Коцура Ольга (Римачівський НВК), «Найкращий тато» - Козачук Віталій (Штунська ЗОШ І-ІІІ ст.), «Найкраща дитина» - Козачук Станіслав (Штунська ЗОШ І-ІІІ ст.). Цей конкурс не враховувався до загального заліку команди, а переможці отримали грамоти з присвоєнням почесного звання.

Третя частина – сімейний малюнок на тему: «Спорт для всіх - за здоровий спосіб життя» теж не оцінювався в загальний залік.

Переможці та учасники отримали грамоти Вишнівської сільської ради, медалі та подарунки, які ще більше спонукатимуть до занять спортом.

Змагання видалися захоплюючими як для дорослих так і для дітей. Спортивне суперництво панувало на майданчику в кожній естафеті. Об’єднавши зусилля, сім’ї наполегливо та майстерно вправлялися з різноманітними завданнями. Пережиті разом емоції спортивної боротьби, безперечно, сприяли згуртуванню родин.

Щиро дякуємо усім, хто був причетним до організації чудового і незабутнього свята, особлива подяка педагогічному та учнівському колективам Радехівської школи, адже вони постарались на славу. Дякуємо батькам, які небайдужі до справ своєї школи і захищають її честь у таких змаганнях.

Головний спеціаліст гуманітарного відділу

Антон Марцинішин



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь