Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбувся турнір з футболу «Кубок поколінь Вишнівської ОТГ - 2020»

Дата: 14.09.2020 16:42
Кількість переглядів: 895

Фото без опису

З ініціативи сільського голови Віктора Сущика та за його фінансової підтримки до Дня фізичної культури та спорту  відбувся турнір з міні-футболу «Кубок поколінь Вишнівської ОТГ - 2020».

Турнір проводився у два етапи серед дітей та дорослих. Зокрема, в першому етапі взяли участь команди із Машева, Римачів, Вишнева (І команда), Штунь, Радехів, Олеськ (ІІ команда). Серед молодшого покоління в І етапі перемогли команди сіл Римачі та Олеськ, а серед старшого - Вишнева та Олеська.

13 вересня 2020 року на території опорного закладу «Вишнівський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний заклад» команди зустрілися у фінальному поєдинку. Після напруженої гри серед учнівських команд переможцями стали футболісти із Римачів, серед дорослих - із Вишнева.

Команди-переможці були нагороджені кубками, медалями, призами та цінними подарунками. Не лишилися без нагород кращі воротарі, захисники та нападаючі. Окрім того, командам футболістів із Вишнева та Олеська старшого покоління були вручені комплекти спортивної форми та грошові сертифікати на брендування спортивного одягу.

За поданнями старостинств Вишнівської громади ветерани фізичної культури та спорту були нагороджені подяками та цінними подарунками. Також за значний вклад у розвиток спорту в громаді відзначили вчителів фізичного виховання.

Спонсорами заходу були: Вишнівська сільська рада та підприємці: Іван Трофимук, Віктор Козел, Дмитро Удальцов, Сергій Веремчук та Володимир Гвізда.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь