Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Новий сервіс "Електронна трудова книжка"

Дата: 18.09.2020 12:54
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

Звертаємо увагу, що  Пенсійним фондом України створено новий сервіс – «Електронна трудова книжка».

Скористатись новою послугою можна, зареєструвавшись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України за допомогою електронного цифрового підпису.

Інформація про трудові відносини працівника та сплачені страхові внески відображатиметься в Електронній трудовій книжці за даними звітності роботодавця з 1998 року.

Застраховані особи та роботодавці також зможуть надавати інформацію про трудову діяльність до 1998 року у вигляді сканованих копій передбачених законодавством документів, засвідчених кваліфікованим електронним підписом.

          У разі втрати паперової трудової книжки не потрібно витрачати час на  відновлення даних, адже вони будуть збережені в електронному форматі. Електронна трудова книжка створює можливість автоматичного призначення пенсії, без звернення до органів Пенсійного фонду.                                            

Для громадян – це зручний сервіс, який дозволить дізнатися детальну інформацію про свою трудову діяльність та страховий стаж, який дає право не тільки на пенсійне забезпечення а і на соціальні виплати та допомоги з боку держави та страхових фондів.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь