Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

З Днем вихователя та всіх дошкільних працівників!

Дата: 25.09.2020 15:24
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

Шановні працівники дошкільної освіти, у цей осінній святковий день прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня Дошкілля.

Вихователь... У цьому слові закладені вдача, фах, талант, майстерність, любов, відданість. Бути вихователем – високе покликання і неоціненна праця. Ви – прекрасні і неповторні, суворі і уважні, поступливі і непохитні, вмієте радіти і бачити прекрасне, незважаючи на різні життєві обставини. Це Ви ведете дитину стрімкими стежками навколишнього світу, навчаєте першій азбуці життя, доброті, допомагаєте пізнавати красу навколишнього світу.

Щира подяка всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу, любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Нехай же на цьому благородному шляху виховання підростаючого покоління Вас завжди супроводжують успіхи. Бажаю Вам міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій. Нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою. Нехай Вам завжди всміхається доля та дарує ще багато світлих днів і щасливих років!

Пам’ятайте, що цікаве, розмаїтне та різнобарвне у світогляді дитини формуєте саме Ви. Успіхів Вам у Вашій непростій роботі.

З повагою сільський голова Віктор СУЩИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь