Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Героям Вишнівської громади, які загинули на Сході України посмертно присвоєно звання «Почесний громадянин Волині»

Дата: 28.09.2020 16:45
Кількість переглядів: 387

Фото без опису
 

10 вересня 2020 року на позачерговому засіданні 31 сесії Волинської обласної ради депутати прийняли рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Волині».

За особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові звання «Почесний громадянин Волині» посмертно присвоєно 168 загиблим  учасникам АТО/ООС та 5 учасникам Революції Гідності. Серед них загиблі жителі Вишнівської громади: 

  1. Гіль Юрій Сергійович – загинув 03 травня 2015 року поблизу села Богуславське Попаснянського району Луганського району;
  2. Киричук  Сергій  Володимирович – помер 25 липня 2014 року від осколкових поранень у центральній районній лікарні села Куйбишево Ростовської області;
  3. Кушнір Сергій Олександрович  - загинув 01 серпня 2015 року  поблизу села Мар’янівка Старобешівського району  Донецької області.

Вишнівська сільська рада висловлює співчуття  рідним та близьким  загиблих героїв, ми маємо надію, що такі трагедії більше  ніколи не повторяться, адже найбільша цінність світу - це людське життя. Та завжди були і будуть ті, хто обов’язок, честь та захист рідної землі ставить понад усе. Рідним не просто прийняти такий вибір, хтось вчиться цього усе життя. Та, безумовно,  кожен із полеглих героїв найбільше  за все хотів би бачити, що їхня жертва не марна, що їхні мрії є кому втілити, що ми гідні їхнього подвигу. Світла пам’ять усім полеглим, низький уклін і подяка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь