Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Свято, що дарує зустрічей багато

Дата: 30.09.2020 16:15
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Бібліотека – це не тільки книги. Це - концентрат спресованого часу, поєднання тисячоліть людської думки, перенесеної в життя. Це не просто сховище земної мудрості, це своєрідний оазис, де кожен пов’язує свою долю зі світом цивілізованої культури.

30 вересня відзначали професійне свято ті, хто присвятив бібліотечній справі усе своє життя, хто багато років тому переступив поріг книгозбірні і залишив у ній своє серце, для кого бібліотечна справа стала покликанням. Це наші дорогі бібліотекарі.

Будь-яке свято – це завжди багато щирих та вірних друзів, теплі слова привітань від колег і керівництва. От і у Вишнівській громаді відбулося святкування з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек і Дня культури та аматорів народного мистецтва.

Концертна програма розпочалось із вітального слова очільника Вишнівської об’єднаної територіальної громади Віктора Сущика. Сільський голова віддав шану  людям благородної та почесної професії - тим, хто щоденною працею зберігають та збагачують українську культуру, вручивши подяки та цінні подарунки.

До привітань долучилися перший заступник сільського голови Галина Федончук і начальник гуманітарного відділу Василь Стрільчук. Вони наголосили на важливості друкованої книги в житті кожної людини, а також нагородили подяками винуватців торжества. Привітала своїх працівників й директорка комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради Лариса Марчук. Керівниця подякувала своїм підопічним за їхню щоденну клопітку працю, за недоспані ночі, за терпіння та підтримку. Побажала подальших творчих успіхів та трудових звершень. Долучилася до вітального слова методист комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради Катерина Богомаз.

Звеселяли гостей свята та подарували чудовий настрій аматори народної сцени: головний спеціаліст гуманітарного відділу Антон Марцинішин і спеціаліст земельного відділу Ірина Шахраюк, Аліна та Володимир Лойки,  а також підтримало теплу атмосферу відеопривітання.

Щиро дякуємо всім, хто приєднався до створення цього чудового свята, яке возвеличує надбання української культури, її духовних цінностей та природи. Хочемо побажати тепла у серці, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів, креативних ідей та невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші плани, надії та мрії, а кожен день буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення та життєвих перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь