Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулися творчі звіти місцевих колективів сіл Висоцьк і Коцюри

Дата: 06.10.2020 17:03
Кількість переглядів: 453

Фото без опису
27 вересня, з нагоди 150-ї річниці з дня народження видатної української письменниці Лесі Українки, в клубах сіл Висоцьк і Коцюри відбулися творчі звіти місцевих колективів. Ці заходи були проведені в рамках творчих звітів закладів культури Вишнівської громади.

У клубі села Висоцьк ця урочиста подія отримала назву «Хотіла б я піснею стати». Ведучою була Юлія Клим'юк. Тут звучали і сольні номери аматорів сцени Анастасії Шигидін, Ангеліни Шигидін, Наталії Шигидін. Мала місце інсценізація «Мамо, іде вже зима» у виконанні Наталії Бурець та Ніки Калішевич. Вокальна група виконала пісню «Коло річки у садочку».

У клубі села Коцюри захід відбувся під назвою «Леся Українка – геніальна дочка українського народу». На сцені дзвінко лунали голоси учасників драматичного гуртка (Вікторії Ряпич, Наталії Теребухи), фольклорного колективу, який виконав пісенні номери «Ой у полі стоїть верба» та «Черешенька». Цікаво було почути вірш, який прочитала Анастасія Трофимук. Дует у складі Надії Солодухи та Ірини Гнатюк виконав пісню «Три тополі». Родзинкою заходу були презентація та хореографічна композиція «Суцвіття». Чарівним голосом радувала Богдана Байкевич.

На обох творчих звітах аматорських колективів був присутнім сільський голова Вишнівської сільської ради Віктор Сущик, а заступник голови Любомльської районної ради Ганна Сачук відвідала урочистий захід у рідному селі. Вони подякували працівникам культури та самодіяльним артистам за відродження та підтримку культурних традицій у селах. Побажали міцного здоров’я, натхнення і творчих успіхів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь