Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбувся чемпіонат Волинської області серед юнаків зі спортивного туризму

Дата: 08.10.2020 16:05
Кількість переглядів: 537

Фото без опису
Відповідно до плану проведення обласних масових заходів Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради, з метою розвитку і популяризації спортивного туризму серед учнівської молоді області, визначення кращих команд 3 жовтня 2020 року в лісовому масиві поблизу села Зелена Ковельського району проведено Чемпіонат Волинської області серед юнаків зі спортивного туризму (пішохідний, водний, велосипедний).  Він присвячений 80-ій річниці ЦНПВТК.

Учасники змагались на дистанціях І та ІІ класу складності. У Чемпіонаті взяло участь 15 команд з 11 територій області (132 учасники). Високу спортивну майстерність на змаганнях продемонструвала команда Штунської зальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Вишнівської сільської ради. Зокрема, у командних змаганнях з водного туризму на дистанції «СЛАЛОМ» на байдарці наші учасники здобули перше місце.

На підставі висновків журі та зведеного протоколу підсумкових результатів змагань наші юні туристи посіли заслужене третє місце, за що були нагороджені грамотою управління освіти і науки облдержадміністрації та кубком. Вишнівська сільська рада щиро вітає школярів Штунської ЗОШ І-ІІІ ступенів з перемогою та висловлює подяку за належну підготовку спортсменів тренеру команди Юрію Миколайовичу Оліщуку. Нових Вам звершень та перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь