Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

З Днем захисника України!

Дата: 13.10.2020 15:50
Кількість переглядів: 1393

Фото без опису

Дорогі захисники України!

Шановні жителі громади!

Щиро  вітаємо вас із Днем захисника України, який ми відзначаємо у світлий день Покрови Пречистої Богородиці, із Днем Українського козацтва та  черговою річницею Української Повстанської Армії!

Це  свято увібрало в себе багаті і славні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Боронити батьківську віру, благословенний край своїх славних пращурів, сини і дочки України завжди вважали святим обов’язком. Це також день пам'яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності.

Тернистим був шлях до волі. За неї боролися ті, хто є гордістю нашого народу, - запорізьке козацтво, гайдамаки, січові стрільці, вояки УПА, а з недавніх пір – захисники Вітчизни, які відстоюють незалежність і цілісність України на Сході у боротьбі з російським агресором.

Україна пишається своїми патріотами, пам’ять про них навічно залишиться прикладом щирої любові до України в наших серцях і думках. Бажаємо всім мужнім захисникам України міцного здоров'я, щастя, життєвих гараздів, родинного благополуччя і спокою.

Щиро зичимо кожному дому, родині добра, злагоди, захисту Пресвятої Діви Марії і Господнього благословення у кожній добрій справі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь