Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Дитячий майданчик села Римачі поповнився новими конструкціями

Дата: 15.10.2020 10:39
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

Цьогоріч Вишнівська об’єднана територіальна громада проводила конкурс проєктів «Місцеві ініціативи 2020». У червні конкурсна рада, після ретельного відбору, обрала переможця. Ним став проєкт «Активне дозвілля – здорові діти», автором якого є Володимир Гвізда. Переможцю було вручено сертифікат на отримання гранту в розмірі 44940 гривень.

За ці кошти було придбано дитячий ігровий комплекс «Марлен» та два спортивні тренажери т. м. GRIG (м. Харків).  Ініціативною групою в складі Олександра Шостака, Олега Карповича, Олексія Шнайдера, Павла Копєлєва, Олексія Гвізди, Богдана Горика та Ярослава Пархомука було оплачено доставку даних елементів з м. Харків до с. Римачі в сумі 7 500 грн. Встановити ігрові конструкції допомогли Олексій Шнайдер, Олександр Гвізда та Олександр Серганчук.

Дитячий майданчик існує для активного відпочинку дітей. Прохання до батьків, провести бесіду з дітьми на тему безпеки поводження на даних конструкціях та дотримання чистоти на території. Дякуємо всім, хто брав участь у реалізації даного проєкту та закликаємо жителів села підтримувати там належний порядок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь