Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

До відома жителів громади!

Дата: 27.10.2020 15:09
Кількість переглядів: 592

Фото без описуХочемо довести до відома жителів Вишнівської громади, що з метою сприяння у наданні послуг особам, які постраждали від домашнього насильства, зокрема в частині забезпечення місцем тимчасового, безпечного, цілодобового перебування, організації допомоги особам, які опинилися в складних життєвих обставинах та не мають місця проживання, у яких відсутні документи, що посвідчують особу, як наслідок виникають проблеми з працевлаштуванням та пошуком житла, а також для збереження родинних зв’язків між мамою та дитиною – організовано роботу Кризового центру для жінок із дітьми «Місто Добра».

Це не тільки тимчасовий притулок та місце безпечного проживання постраждалих від домашнього насильства, але й комплексна програма соціалізації жінок, по завершенню якої жінка-мама самостійно вміє забезпечувати себе та своїх дітей.

У «Місті Добра» борються за кожну маму для дитини, тут мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прилисток і підтримку. Кожна мама отримає індивідуальний план свого особистісного зростання, з планами на майбутню освіту, здобуття професії. Буде визначено необхідний термін перебування в Місті відповідно до поставлених завдань та цілей. Основна мета: надати можливість отримати роботу, щоб мама могла сама доглядати та забезпечувати дитину в належних умовах.

«Місто Добра» - це місце, для якого не будуть важливі бюрократичні приписки, віросповідання, національна приналежність. Це пункт підтримки для діток і мам, які зможуть проживати тут доти, доки не подолають кризу, доки не стануть вільно та впевнено відчувати себе у суспільстві. Головна ознака «Міста Добра» - це дитина поруч із мамою!

За детальною інформацією звертайтеся у Вишнівську сільську раду за телефоном 32-3-42.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь