Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбувся творчий звіт закладів культури Ладинського старостинства

Дата: 29.10.2020 12:34
Кількість переглядів: 1241

Фото без опису

Нещодавно в клубі села Ладинь відбувся творчий звіт закладів культури Ладинського старостинства. Цей захід присвячений 150-ій річниці від дня народження Лесі Українки.

Ця урочиста подія отримала назву «Як я умру, на світі запалає покинутий вогонь моїх пісень». Натхненно та мелодійно звучали твори Лесі Українки у виконанні жіночої вокальної групи (керівник Валентина Руденчук).

Учасниці драматичного гуртка, Лариса Лебідь та Тетяна Киричук, майстерно виконали ролі бабусі та Лесі у сценці епізоду життя маленької Лариси. Декламували поезії української письменниці Діана Штумбурська та Софія Гупалик. Милозвучно прозвучала «Вечірня година» у виконанні Олександри Гарах.

Перлинкою та фіналом творчого звіту стала пісня про Волинь. Творчий звіт показав хороший художній та організаційний рівень, тематичну довершеність музичних номерів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь