Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання з Днем працівника соціальної сфери

Дата: 30.10.2020 11:37
Кількість переглядів: 371

Життя людини до тих пір має цінність,

поки людина може допомагати іншим.
Іван Франко

У першу неділю листопада в Україні згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. Це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу тим, хто її найбільше потребує: літні люди, соціально незахищені, із обмеженими можливостями чи тим, хто волею долі опинився у складних життєвих обставинах.

Робота працівників соціальної сфери вимагає не просто сумлінного виконання службових обов’язків, а насамперед людяності, розуміння, милосердя. Вона не завжди помітна, але своєю сутністю та спрямованістю невіддільна від глибинного смислу й підвалин нашої соціальної держави.

Саме від соціальних працівників залежить ефективність реалізації державної соціальної політики, яка стала на шлях реформування. Виконуючи завдання поставленні Президентом та Урядом, наші громадяни завдячуючи Вашій праці мають відчути соціальний  захист та підтримку з боку держави. Переконані, що лише люди з великим серцем та щирою душею, ті, хто завжди готовий прийти на допомогу, обирають таку нелегку, але надзвичайно потрібну і важливу професію.

Отож, у день професійного свята прийміть найщиріші слова вдячності за щоденну, наполегливу та самовіддану роботу, за те душевне тепло, яке Ви віддаєте людям. Миру та злагоди, впевненості у своїх силах, наполегливості та невичерпної енергії, сімейного затишку та благополуччя Вам та Вашим родинам!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь