Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

КЗ «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» оголошує конкурс «Напиши листа Святому Миколаю»

Дата: 04.11.2020 15:06
Кількість переглядів: 963

Фото без опису

Залишилось зовсім мало часу до Новорічних та Різдвяних свят. Ми, дорослі, з нетерпінням очікуємо їх, але, найбільше чекають на них дітки. А дива в ці дні трапляються найсправжніші!

Напередодні Дня Святого Миколая багато дітей пишуть листи покровителю з найпотаємнішими побажаннями. Комунальний заклад «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» теж вірить у магію цього свята, в силу хороших справ та вчинків. Тому ми приготували для юних жителів Вишнівської громади подарунки до Дня Святого Миколая та запрошуємо дітей віком до 12 років взяти участь у конкурсі «Напиши листа Святому Миколаю».

Надсилайте нам малюнки, фото та розповідайте в листах про свої добрі справи, які ви зробили протягом цього року. Ваші роботи ми чекаємо до 14 грудня на електронну адресу: kz.ckmevs@gmail.com з поміткою в темі «Лист Святому Миколаю» або надсилайте на адресу:44351, с.Вишнів, вул. Незалежності, 80А. Також вас чекають скриньки для листів у закладах освіти громади. Обов’язково в листі написати ім’я та прізвище, вік та контактний номер телефону, за яким можна буде зв’язатися.

На конкурс приймаються роботи відповідної тематики в будь-якій техніці виконання та у різних жанрах художньої майстерності (вірші, оповідання, есе та ін.) Святий Миколай щедрий до діток, які були слухняними цілий рік та творили добро! З нетерпінням чекаємо на Ваші листи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь