Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

КЗ «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» оголошує конкурс «Напиши листа Святому Миколаю»

Дата: 04.11.2020 15:06
Кількість переглядів: 942

Фото без опису

Залишилось зовсім мало часу до Новорічних та Різдвяних свят. Ми, дорослі, з нетерпінням очікуємо їх, але, найбільше чекають на них дітки. А дива в ці дні трапляються найсправжніші!

Напередодні Дня Святого Миколая багато дітей пишуть листи покровителю з найпотаємнішими побажаннями. Комунальний заклад «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» теж вірить у магію цього свята, в силу хороших справ та вчинків. Тому ми приготували для юних жителів Вишнівської громади подарунки до Дня Святого Миколая та запрошуємо дітей віком до 12 років взяти участь у конкурсі «Напиши листа Святому Миколаю».

Надсилайте нам малюнки, фото та розповідайте в листах про свої добрі справи, які ви зробили протягом цього року. Ваші роботи ми чекаємо до 14 грудня на електронну адресу: kz.ckmevs@gmail.com з поміткою в темі «Лист Святому Миколаю» або надсилайте на адресу:44351, с.Вишнів, вул. Незалежності, 80А. Також вас чекають скриньки для листів у закладах освіти громади. Обов’язково в листі написати ім’я та прізвище, вік та контактний номер телефону, за яким можна буде зв’язатися.

На конкурс приймаються роботи відповідної тематики в будь-якій техніці виконання та у різних жанрах художньої майстерності (вірші, оповідання, есе та ін.) Святий Миколай щедрий до діток, які були слухняними цілий рік та творили добро! З нетерпінням чекаємо на Ваші листи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь