Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

ВІДБУЛАСЬ РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ГО «ВОЛИНСЬКІ ПЕРСПЕКТИВИ» ЩОДО ПРОБЛЕМ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ

Дата: 10.11.2020 16:39
Кількість переглядів: 1185

Фото без опису

В рамках проєкту « Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в умовах децентралізації», була проведена робоча зустріч з представником громадської організації «Волинські перспективи»  Віктором Вальчуком. Також були присутні  працівники Вишнівської сільської ради, дільничні офіцери, працівники закладів освіти та охорони здоров’я.

На засіданні круглого столу обговорили важливість налагодження ефективної взаємодії в сфері протидії торгівлі людьми між органами місцевого самоврядування, суб'єктами взаємодії та громадськими організаціями, налагодження ефективного процесу виявлення, ідентифікації постраждалих осіб та надання їм реінтеграційної допомоги, проведення інформаційно-просвітницьких кампанії серед населення громад з проблеми торгівлі людьми для попередження цього злочину у майбутньому.

Захід організований за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь