Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбувся конкурс на заміщення посади директора КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради

Дата: 20.11.2020 12:33
Кількість переглядів: 1755

Фото без опису

20 листопада 2020 року відбувся конкурс на посаду директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області.

На конкурс було подано документи від однієї кандидатки – Міщук Тетяни Володимирівни, які перевірені на відповідність встановленим законодавством вимогам і кандидатка була допущена до участі у конкурсному відборі.

В ході двох етапів конкурсу кандидатка представила свою стратегію розвитку Центру професійного розвитку педагогічних працівників у вигляді мультимедійної презентації. Конкурсантка розповіла про себе та свій професійний досвід, акцентуючи увагу на практичних навичках, здобутих протягом професійної діяльності та впевнено відповіла на запитання членів конкурсної комісії, продемонструвавши свою фахову компетентність.

За результатами двох етапів конкурсу комісія визначила переможцем на посаду директора комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області Міщук Тетяну Володимирівну.

 

Нагадаємо, комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вишнівської сільської ради Ковельського району Волинської області була створена 12 жовтня 2020 року на виконання вимог Закону України «Про повну загальну середню освіту». Відповідно до Закону основними завданнями такого Центру є сприяння професійному розвитку педагогічних працівників, забезпечення їхньої психологічної підтримки та консультування із широкого кола питань, пов’язаних з освітнім процесом. Також Центри мають узагальнювати та поширювати інформацію про можливості професійного розвитку освітян: програми підвищення кваліфікації, вебресурси та інші інструменти, що можуть стати у нагоді для їхнього професійного зростання. Вони мають координувати діяльність професійних спільнот педагогів і надавати психологічну підтримку педагогічним працівникам тощо.

Вишнівська сільська рада щиро вітає Тетяну Володимирівну та бажає їй успіхів на новій посаді, плідної, результативної праці та невичерпної енергії.  

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь