Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

У Радехові відбувся творчий звіт аматорських колективів

Дата: 01.12.2020 17:13
Кількість переглядів: 1145

Фото без опису

«На світі запалає покинутий вогонь моїх пісень» під такою назвою в Радехівському сільському будинку культури відбувся творчий звіт аматорських колективів та окремих виконавців, присвячений 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Програма концерту складалася з поезій «співачки досвітніх вогнів», яскравих вокальних творів на її вірші, українських народних пісень.

Хороший рівень виконавської майстерності та сценічної культури продемонстрували учасники драматичного гуртка Радехівського сільського будинку культури Ігор Загола, Олександра Загола та Павло Сиротюк, які підготували уривок з вистави за п’єсою Лесі Українки «Лісова пісня» . Гарний настрій дарували: тріо у складі Надії Заголи, Аліни та Марії Лойко «Лесина казка» та квартет у складі Олександра Заголи, Анатолія Кудина, Ростислава Бородчука, Володимира Лойка «Ой, до яру», родини Заголів та Лойків «З’їздив кониченько», танцювальний колектив філії ОЗ"Вишнівський НВК"ЗОШ І-ІІІ ст. - ДНЗ" - Радехівської ЗОШ І-ІІ ст., солістки Катерина Ющук та Олександра Загола. У виконанні Каріни Дячишиної та Аліни Лойко прозвучали поезії Лесі Українки «Мій шлях» та «Contra spem spero!». На сцені дзвінко лунали голоси жіночої вокальної групи Радехівського будинку культури.

Фіналом звіту було фольклорне дійство «Деньки» та пісня «Фінальна», яку виконали учасники народного аматорського колективу «Перевесло» та учасники фольклорного колективу «Мале Перевесло». Колективи показали відпрацьований, цікавий репертуар, спеціально підготовлений до творчого звіту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь