Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

З Днем Збройних сил України!

Дата: 06.12.2020 12:17
Кількість переглядів: 458

Фото без опису

6 грудня в Україні відзначають день Збройних сил України. У день української армії варто подякувати усім вітчизняним військовослужбовцям.

1993 року Верховна Рада ухвалила Закон "Про Збройні сили України". 6 грудня – це день пам'яті тисячі сміливих та мужніх воїнів, які віддали своє життя за незалежність, волю та суверенність нашої держави.

Свято стало важливим для кожного українця, адже багато чоловіків та жінок покинули свої домівки, аби стати на захист безпеки нашої країни та захищати своїх громадян.

В цей день ми шануємо справжніх патріотів, які на власному прикладі вчать нас любити і берегти рідну країну. Привітайте сьогодні всіх причетних з цим святом та подякуйте їм щирими словами за мирне небо над головою!

Ми вітаємо всіх військовослужбовців нашої країни! Ви – наші захисники і опора народу України. Від Вас залежить мир, щастя і благополуччя в нашій державі. Ви захищаєте спокій наших осель, спокій рідних і близьких людей. Тож прийміть привітання і найкращі побажання в це свято: добра, миру, процвітання, оптимізму та успіхів!
Сила та міць української держави – у єдності армії та народу. Тому прийміть найщиріші вітання до Вашого професійного свята і й надалі своєю важливою справою нагадуйте всьому світові про те, що Україна у надійних руках.

Зі святом Вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь