Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулось засідання практичних психологів та соціальних педагогів

Дата: 28.12.2020 09:28
Кількість переглядів: 689

Фото без опису

На базі КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради відбулось засідання практичних психологів та соціальних педагогів.

Інна Пикалюк, практичний психолог Штунської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, провела майстер-клас для колег на тему "Інноваційні форми роботи практичного психолога". Присутні мали можливість ознайомитися з формами роботи в авторизованій інформаційній системі "Я - ПСИХОЛОГ". Інна Володимирівна розповіла про основні моменти роботи в системі: анкетування, реєстрацію, формування зведених протоколів та звітів. Окрім того, педагогиня повідомила вчителям про платформи для роботи з дітками, зокрема "Логік Лайк", "Розвиток дитини", "До серця дитини" та інші. Психологи та соціальні педагоги мали можливість попрактикуватись у вправах "Знайомство", "Золота рибка", "Займи позицію".

Під час заходу вчителі ознайомилися з новим професійним стандартом "Практичний психолог закладу освіти", результатами акції "16 днів проти насильства" та підсумками роботи психологів та соціальних педагогів громади за І семестр. Про це повідомила керівник міжшкільного інтегрованого методичного об'єднання Оксана Драган.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь