Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

НОВОРІЧНЕ СВЯТО В КЛУБІ С.РУДА

Дата: 04.01.2021 11:06
Кількість переглядів: 333

   Фото без описуНовий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і з нетерпінням чекають люди.

   31 грудня 2020 в клубі с.Руда весело пройшло Новорічне розважальне дитяче свято.  Для малечі організовано безліч цікавих конкурсів та ігор, крім того, кожна дитина мала можливість прочитати вірш Діду Морозу та отримати солодкий подарунок.

    Родзинкою свята став майстер-клас із  розмальовування пряників, який організувала завідувач кулубом села Руда Анастасія Ковальчук. Кожна дитина отримала для роботи свіжовипечені фігурні пряники та харчову глазур для розпису.  Маленькі учасники свята спробували себе у ролі кондитера-декоратора та спільно з батьками власноруч зробили гарний та смачний подарунок. Під час майстер-класу діти також дізналися багато цікавого з історії пряника, способів їх виготовлення та отримали велике задоволення.

    Захід супроводжувався дитячим сміхом, радістю і веселощами, а їх учасники отримали позитивні емоції, гарний настрій та незабутні враження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь