Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Колектив  філії  опорного закладу «Вишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» - Радехівська ЗОШ І-ІІ ступенів  «Мале Перевесло» зайняв ІІ місце  у обласному конкурсі колядок та щедрівок «Ой, радуйся, земле»

Дата: 06.01.2021 12:18
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

Колядки та щедрівки, як невід’ємну частину обрядів зимового циклу, виконують  у найбільші свята православних християн - від Різдва до Водохреща. У ці дні всі ми, мабуть, як ніколи, усвідомлюємо зв’язок одне з одним, з усім нашим народом, який має багату історію і не менш значимі народні традиції, мистецтво, культуру.

Відповідно до Положення про обласний конкурс колядок та щедрівок «Ой, радуйся, земле!», затвердженого наказом управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації від 20.10.2017 № 590, Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів було  проведено обласний конкурс колядок та щедрівок «Ой, радуйся, земле!» (дистанційно). 

Конкурс проводився  з метою залучення дітей молоді до змістовного дозвілля, сприяння відрядження та утвердження духовних цінностей українського народу.

У конкурсі взяли участь 750 учнів, вихованців закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області.  Журі відмітило активність, високий рівень підготовки вихованців, творчу та сценічну культуру, мистецтво вокального виконання.

Колектив  філії  опорного закладу «Вишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» - Радехівська ЗОШ І-ІІ ступенів  «Мале Перевесло» зайняв ІІ місце  у обласному конкурсі колядок та щедрівок «Ой, радуйся, земле».

Вишнівська сільська рада щиро вітає вихованців фольклорного колективу та керівника Заголу  Надію Іванівну з перемогою та бажає подальших успіхів та здобутків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь