Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Колектив  філії  опорного закладу «Вишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» - Радехівська ЗОШ І-ІІ ступенів  «Мале Перевесло» зайняв ІІ місце  у обласному конкурсі колядок та щедрівок «Ой, радуйся, земле»

Дата: 06.01.2021 12:18
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

Колядки та щедрівки, як невід’ємну частину обрядів зимового циклу, виконують  у найбільші свята православних християн - від Різдва до Водохреща. У ці дні всі ми, мабуть, як ніколи, усвідомлюємо зв’язок одне з одним, з усім нашим народом, який має багату історію і не менш значимі народні традиції, мистецтво, культуру.

Відповідно до Положення про обласний конкурс колядок та щедрівок «Ой, радуйся, земле!», затвердженого наказом управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації від 20.10.2017 № 590, Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів було  проведено обласний конкурс колядок та щедрівок «Ой, радуйся, земле!» (дистанційно). 

Конкурс проводився  з метою залучення дітей молоді до змістовного дозвілля, сприяння відрядження та утвердження духовних цінностей українського народу.

У конкурсі взяли участь 750 учнів, вихованців закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області.  Журі відмітило активність, високий рівень підготовки вихованців, творчу та сценічну культуру, мистецтво вокального виконання.

Колектив  філії  опорного закладу «Вишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» - Радехівська ЗОШ І-ІІ ступенів  «Мале Перевесло» зайняв ІІ місце  у обласному конкурсі колядок та щедрівок «Ой, радуйся, земле».

Вишнівська сільська рада щиро вітає вихованців фольклорного колективу та керівника Заголу  Надію Іванівну з перемогою та бажає подальших успіхів та здобутків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь