Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

1 січня 2021 року розпочалася щорічна кампанія декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року.

Дата: 08.02.2021 16:38
Кількість переглядів: 451


Національне агентство  з питань запобігання корупції нагадує, що 01.01.2021 року   розпочався етап подання щорічних декларацій  за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого   самоврядування. Кампанія з декларування  триватиме до 31 березня.

Під  час заповнення декларацій важливо враховувати  зміни, пов’язані із застосуваннями оновленого антикорупційного законодавства. Національне агентство на своєму вебсайті постійно доповнює та актуалізує  інформацію, яка може стати корисною для заповнення та подання декларації.   Отримати роз’яснення для заповнення декларацій можна за посиланням «https://nazk.gov.ua/uk/novyny/1-sichnya-start-kampaniyi-deklaruvannya-2021»

Зазначаємо, що через набуття чинності закону, який частково відновлює повноваження НАЗК, громадяни знову можуть подати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані в електронному вигляді в Реєстрі декларацій.

Суб’єктам декларування необхідно завчасно перевірити актуальність адреси своєї електронної поштової скриньки  та чинність кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Перед початком роботи з Реєстром переконайтеся у наявності усієї необхідної інформації  для заповнення декларації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь