Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав

Дата: 16.02.2021 16:43
Кількість переглядів: 602

Фото без опису

Афганістан... У нашій свідомості це слово стало синонімом справжнього людського лиха, справжнього пекла. Афганська війна безжально перекреслила тисячі молодих життів, понівечила долі. В ці пам’ятні лютневі дні у Вишнівській громаді  вшановують  пам’ять кожного зі своїх земляків, воїнів, які не повернулися додому.

Соціальний захист учасників бойових дій є одним напрямків роботи органів місцевого самоврядування. Тому за  мужність, героїзм та самопожертву, виявлену під час виконання інтернаціонального обов’язку, активну громадську позицію та з нагоди 32-ї річниці виводу військ з Афганістану, учасникам бойових дій  на території інших держав було вручено подарунки. Величезне спасибі воїнам-захисникам за те, що їхня відвага, хоробрість і мужність стали чиєюсь надією і порятунком.

Крім цього, в переддень пам'ятної дати   працівниками структурних підрозділів комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту»  проведено низку заходів.  Присутні згадали події страшної війни в Афганістані, подякували воїнам-афганцям та вшанували пам'ять загиблих  захисників.

Закінчилася десятилітня трагічна війна. Але в людській пам’яті вона буде жити довго, тому що її історія написана кров’ю солдат і сльозами жінок та матерів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь