Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Багатодітній матері із Чмикоса вручили почесне звання "Мати-героїня"

Дата: 29.03.2021 12:22
Кількість переглядів: 1240

24 березня відбулось урочисте вручення державної нагороди – почесного звання «Мати-героїня» багатодітній матері із села Чмикос Ірині Стець. Враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей  їй було вручено посвідчення та нагрудний знак.

З побажаннями довголіття та сімейного благополуччя  виступив при врученні староста Радехівського старостинського округу Василь Гнатюк, начальник гуманітарного відділу  Валентина Микитюк та провідний спеціаліст гуманітарного відділу Наталія Жарінова.

Шановна Ірино Анатоліївно, прийміть щирі слова вітання від сільського голови Віктора Сущика та жителів громади. Щиро дякуємо матері – героїні, яка змогла вдало поєднати материнство з отриманням почесного звання, яке є державним визнанням Вашої материнської самовідданості, любові та турботи, яку Ви вкладаєте в своїх дітей. Тож нехай у добрі і достатку міцніє Ваша родина, здоровими зростають дітки і шанують Вас, бо Ви подарували їм не лише життя, а й безмежну любов, яка допоможе крокувати нелегкими життєвими дорогами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь