Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Відбулось засідання міжшкільного інтегрованого методичного об’єднання вчителів англійської мови

Дата: 29.03.2021 13:12
Кількість переглядів: 661

Фото без опису

25 березня 2021 року на базі опорного закладу «Вишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Вишнівської сільської ради відбулося засідання міжшкільного інтегрованого методичного об’єднання вчителів англійської мови.

Юлією Чишій, вчителькою англійської мови опорного закладу, був проведений відкритий урок у 3-му класі на тему «Where were you yesterday?» Учні активно виконували різноманітні завдання: повторили лексику та вживання дієслова «to be» у Past Simple, складали за картинками речення про те, де були вчора, співали пісню «Where were you yesterday?», доповнювали речення та записували їх. У кінці уроку діти були задоволені, оскільки їм вдалося відкрити всі букви на промінчиках сонця. Окрім того, школярі прочитали свою оцінку за виконану роботу «Well done» (Молодці).

Яскрава наочність, різноманіття дидактичного матеріалу, логічно побудована структура уроку та раціонально використаний час сприяли тому, що мета уроку була досягнута.

Після обговорення уроку кожен вчитель мав змогу поділитися з колегами своїм досвідом та ресурсами для підготовки до уроків у Новій українській школі. КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" Вишнівської сільської ради дякує Юлії Василівні за показовий творчий урок, а педагогам - за співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь