Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Аналітична довідка щодо визначення потреб Вишнівської територіальної громади у соціальних послугах

Дата: 02.04.2021 16:01
Кількість переглядів: 1403

Фото без опису
На виконання Закону України «Про соціальні послуги» Вишнівською сільською радою було проведено визначення потреб населення громади у соціальних послугах.

Відбувся збір та аналіз соціально-демографічних показників вразливих груп населення а саме: осіб з інвалідністю, людей похилого віку (старших 80 років), дітей-сиріт, учасників АТО/ООС, внутрішньо переміщених осіб, сімей що знаходяться у складних життєвих обставинах, осіб, що звільнилися з місць позбавлення волі, тощо. На основі зібраної інформації було проведено визначення потреб жителів громади у соціальних послугах на 2021 рік.      

 З’ясовано, що у 2021 році соціальні послуги догляд вдома потребуватимуть 92 особи з них: 80 - осіб похилого віку, 12 - осіб з інвалідністю. Орієнтовний обсяг фінансового ресурсу для задоволення даної послуги складе 1978,7 тис.грн.

На даний час надання соціальних послуг жителям Вишнівської територіальної громади забезпечує Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рівненської сільської ради шляхом делегування коштів міжбюджетного трансферту.

Для більш ефективної діяльності надання соціальних послуг жителям громади, що опинилися в складних життєвих обставинах розглядається питання створення у 2021 р. надавача соціальних послуг - комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Вишнівської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь