Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Роботи педагогів Вишнівської громади відзначили на обласній виставці "Творчі сходинки педагогів Волині"

Дата: 13.04.2021 12:17
Кількість переглядів: 1176

Фото без описуЗ метою активізації творчої діяльності педагогічних працівників Волинської області, популяризації їх здобутків 15 березня 2021 року розпочала свою роботу XXVІ обласна виставка дидактичних та методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині». На виставку були подані кращі роботи із територіальних громад, центрів професійного розвитку, закладів освіти обласного підпорядкування. До участі в обласному етапі було представлено 658 робіт, 273 з яких відзначено дипломами управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації І, ІІ та ІІІ ступенів. Члени фахового журі відмітили новизну та актуальність представлених робіт, практичне спрямування методичних посібників.

Серед відзначених робіт опинилися і роботи талановитих педагогів закладів освіти Вишнівської громади. Зокрема, Ірина Шваліковська, вчитель трудового навчання філії опорного закладу «Вишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. – ДНЗ» Вишнівської сільської ради – Бережецького НВК «ЗОШ І-ІІ ст.. – ДНЗ» нагороджена дипломом ІІ ступеня за розроблений зошит-практикум з трудового навчання (обслуговуючі види праці). Вчитель української мови та літератури, християнської етики цього ж навчального закладу Лариса Носко відзначена дипломом ІІІ ступеня за роботу «Хрестоматія з основ християнської етики (7 клас)». Завідувач філії опорного закладу «Вишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. – ДНЗ» Вишнівської сільської ради – Радехівської ЗОШ І-ІІ ступенів, вчитель історії Вікторія Пилипчук з методичною розробкою «Ментальні карти, як один із засобів структурування та візуалізації інформації на уроках історії України у 8 класі» нагороджена дипломом ІІІ ступеня. Роботи педагогів пройшли територіальний відбір та гідно представили нашу громаду на обласному рівні. Нагадуємо, що на територіальну виставку було подано 9 робіт, 5 з яких відправлено для участі в обласному конкурсі.

Вишнівська сільська рада та КУ "Центр ПРПП" щиро дякують педагогам за участь та перемогу в конкурсі обласного рівня. Бажаємо вам успіхів та нових звершень на благородній освітянській ниві.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь