Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

У Вишневі презентували Програму «Оздоровлення економіки України»

Дата: 21.04.2021 12:31
Кількість переглядів: 960

Фото без опису
16 квітня Вишнівську сільську раду відвідали представники  міжнародного споживчого товариства «Ай.Ем.Ті.Ді. – ІНТЕРНЕШНЛ», які презентували Програму «Оздоровлення економіки України», що розроблена командою проектного стратега-аналітика - Давида Картозія (США) і реалізується Інститутом багатовекторної дипломатії «IMTD» Institute For Multi-Track Diplomacy (США).

Роман Бендас – Генеральний директор «Ай.Ем.Ті.Ді. – ІНТЕРНЕШНЛ», Роман Казмірець – перший заступник Генерального директора, директор ТОВ «Ресурс», Ольга Боднар – виконавчий директор «Ай.Ем.Ті.Ді. – ІНТЕРНЕШНЛ» та Вероніка  Романова, координатор «Ай.Ем.Ті.Ді. – ІНТЕРНЕШНЛ» у Волинській області, керівник департаменту фінансового обліку і аудиту поділились досвідом роботи з іншими радами України і Волині і зазначили, що Волинь  буде пілотною областю по впровадженню Програми, а Вишнівська сільська рада – одна з громад, яка стартує  серед перших на Волині.

Програма «Оздоровлення економіки України» - це унікальний багатовекторний інструмент,  який дозволяє: реалізувати бізнес-ідеї і бізнес-стартапи, підтримати працюючий бізнес, фермерство і виробництво, розширити товарні і ресурсні ринки, розвинути інфраструктурний бізнес територіальних громад, наповнити благодійні та соціальні фонди.

Для участі у Програмі сільська рада виступила у статусі Колективного асоційованого члена Споживчого Товариства «Ай.Ем.Ті.Ді. - ІНТЕРНЕШНЛ», що є офіційним представником «IMTD» Institute For Multi-Track Diplomacy і реалізатором Програми в Україні.  Співпраця з цим товариством має на меті залучення нових джерел наповнення місцевого бюджету через створення нових робочих місць, підтримку місцевого підприємництва, розвиток інфраструктурного комунального бізнесу та кооперації.

Співпраця з даною структурою буде здійснюватись через бітрікс-платформу шляхом щоденної взаємодії і поетапного впровадження Програми на території громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь