Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Чергова перемога в обласному конкурсі!

Дата: 22.04.2021 16:47
Кількість переглядів: 1217

20 квітня 2021 року у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки  відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу серед бібліотечних працівників області на краще знання творчості Лесі Українки «Леся Українка: квітка на долоні вічності». Конкурс проводився в онлайн-форматі з 10 січня по 25 лютого 2021 року з нагоди 150-річчя від дня народження поетеси. Організатори конкурсу – управління культури, з питань релігій та національностей Волинської обласної державної адміністрації, Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки та ГО «Волинське обласне відділення Української бібліотечної асоціації».

Конкурс організований з метою популяризації здобутків української літератури та творчої  спадщини великої української поетеси Лесі Українки, привернення уваги  до книгозбірень, їх послуг, важливості ролі та місця бібліотек у суспільстві. Основне завдання конкурсу – активізація творчої ініціативи бібліотекарів області, підвищення їх професійного рівня, оволодіння новими технологіями, створення власних  інформаційних електронних розробок та розповсюдження їх серед широкого загалу громадськості.

Журі ознайомилися із усіма роботами, оцінили творчу ініціативу бібліотечних працівників і визначили переможців.

Нагородження переможців конкурсу дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів та сертифікатами на придбання літератури проводили Валерій Дмитрук, заступник начальника управління – начальник відділу регіональної політики та фінансового забезпечення управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації, голова журі конкурсу та Лариса Назарчук, голова громадської організації «Волинського обласного відділення УБА».

Серед переможців конкурсу є представниця Вишнівської громади бібліотекар І катетегорії бібліотеки с.Римачі Людмила Володимирівна Бісюк, яка була нагороджена дипломом ІІІ ступеня в номінації «Відео-презентація» та отримала сертифікат на придбання літератури. Крім цього за активну участь у конкурсі бібліотекаря бібліотеки с.Вишнів Оксану Роспутняк відзначено подякою управління культури, з питань релігій на національностей Волинської обласної державної адміністрації та ГО «Волинське обласне відділення УБА».

Вітаємо вас! Бажаємо й надалі чимало творчих злетів, професійних здобутків. Не зупиняйтеся на досягнутому, а продовжуйте отримувати нові й нові перемоги! Вітаємо! І хай щастить!

Робота Людмили Бісюк

https://www.facebook.com/100017611097560/videos/806395883290774

Робота Оксани Роспутняк

https://www.facebook.com/100017611097560/videos/809965056267190



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь