Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Завершився конкурс-флешмоб «Мій топ-10 книг українською мовою»

Дата: 23.04.2021 13:50
Кількість переглядів: 1492

Фото без опису23 квітня 2021 року підбито підсумки конкурсу-флешмобу «Мій топ-10 книг українською мовою». Конкурс проводився в онлайн-форматі з 12 березня по 23 квітня  2021 року з нагоди 25-ї річниця проголошення 23 квітня Всесвітнім днем книги та авторського права.

Конкурс організований з метою популяризації україномовної книги та читання серед жителів Вишнівської громади та привернення  уваги до книги та читання як важливих  факторів збереження і розвитку національної культури. Основне завдання конкурсу - формування у читачів сталої  зацікавленості до читання українською мовою, підвищення читацької культури та пошук нових методів і форм роботи з користувачами.

Учасники  розміщали в соцмережах фото 10 книг українською мовою та короткі відгуки про них, користувачі ж мережі Facebook голосували за них вподобайками.

Перемогу здобула читачка бібліотеки с.Висоцьк Ірина Цвид. Другою стала відвідувачка бібліотеки с. Штунь Ірина Маїло,  третє місце виборола також користувачка бібліотеки с.Штунь Марія Ляшук. Переможців було нагороджено грамотами КЗ «Центр КМЕВС» Вишнівської сільської ради та призами.

Писемність завжди була головним чинником у культурі кожного народу, відігравала провідну роль у його духовному розвитку, тісно поєднувала покоління. Книги покликані служити людям, а краса і мудрість, відтворена у друкованих рядках, неодмінно має стати на заваді жорстокості, несправедливості й насиллю, врятувати наш неповторний світ.

Щиро вітаємо всіх шанувальників книги, усіх тих, хто шанує й розвиває друковане слово, із Всесвітнім днем книги і авторського права!

А учасникам конкурсу-флешмобу бажаємо нових відкриттів, реалізації творчих задумів та натхнення!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь