Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Інформація про отримання дотації за утримання кіз та овець

Дата: 31.05.2021 16:34
Кількість переглядів: 587


Управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 517 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року №107, зокрема затверджено Порядок використання коштів в новій редакції.

Відповідно до пункту 12 Порядку суб’єктам господарювання, які є власниками кіз та овець, за утримання кіз та овець надається дотація за кожну наявну станом на 1 січня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку в розмірі 1000 гривень за одну голову.

Для отримання дотації за утримання кіз та овець суб’єкти господарювання, які є власниками кіз та овець, подають Управлінню агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації до 1 липня поточного року такі документи:

заявку;

  • довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма № 24 (річна) станом на 1 січня (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);
  • копії реєстраційних свідоцтв овець/кіз, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів — виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин.

Вчасно поданими вважаються заявка та документи, які надійшли до управління підрозділу та зареєстровані в системі документообігу.

Документи, подані не в повному обсязі, повертаються суб’єктам господарювання протягом п’яти робочих днів.

Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є юридичними особами та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що зазначена у формі № 24 (річна) та підтверджена Адміністратором Єдиного державного реєстру тварин. Дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є фізичними особами — підприємцями, зокрема сімейними фермерськими господарствами, та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що зазначена в Єдиному державному реєстрі тварин станом на 1 січня поточного року.

У разі зменшення поголів’я кіз та овець на 1 січня наступного року порівняно з поголів’ям, на яке було отримано дотацію, бюджетні кошти повертаються до державного бюджету в повному обсязі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь