Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Долучаємось до Програми "Оздоровлення економіки України"

Дата: 01.06.2021 11:12
Кількість переглядів: 623

Фото без опису
31.05.2021 року  у Вишнівській територіальній громаді відбулася презентація відкриття філії СТ «Ай.Ем.Ті.Ді.- Інтернешнл», офіційного представника Інституту багатовекторної дипломатії «IMTD» Institute for Multi-Track Diplomacy USA». В знак підтвердження співпраці
Генеральний директор СТ «АЙ.ЕМ.ТІ.ДІ.- Інтернешнл» Роман Бендас вручив сільському голові Віктору Сущику Свідоцтво колективного асоційованого члена СТ «Ай.Ем.Ті.Ді.- Інтернешнл».  Діяльність філії буде спрямована для забезпечення ефективної і зручної співпраці з Програмою «Оздоровлення економіки України».

Це одна з можливостей громади, спрямована не тільки на залучення додаткових донорських коштів у перспективі, а і на розширення можливостей кожного жителя громади на відкриття своєї справи і реалізації своїх бізнес-ідей і бізнес-стартапів. За підтримки СТ«Ай.Ем.Ті.Ді.- Інтернешнл» буде змога підтримати працюючий бізнес, фермерство і виробництво, розширити товарні і ресурсні ринки, розвинути інфраструктурний бізнес територіальної громади, тощо. Докладніше про діяльність цієї структури буде дано роз’яснення представниками споживчого товариства на зборах громадян в центральних садибах старостинських округів громади вже найближчим часом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь