Вишнівська територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання медичним працівникам

Дата: 18.06.2021 13:50
Кількість переглядів: 766

 

      Фото без опису 

   За доброю традицією у третю неділю червня відзначається день медичного працівника – одне з небагатьох свят, яке не втратило свого значення через економічні чи політичні мотиви. Його відзначають не тільки лікарі і медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів. Сьогодні, як і в усі часи, професія медика є однією з найблагородніших. Адже саме людям в білих халатах випали честь і обов’язок  - зберігати, захищати, підтримувати і повертати безцінний дар - життя.

      Шановні  медичні працівники!  Прийміть щирі, теплі і сердечні вітання з професійним святом! Ваша праця воістину героїчна і гуманна – зцілювати, повертати людям здоров’я, рятувати життя.  Завдяки вашим старанням пацієнти знову відчулвають щастя і радість повноцінного життя.

      Міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку Вам і Вашим родинам, професійних успіхів і людської шани, і щоб у Вашому житті було більше щастя і радості, а Ваша праця гідно оцінювалась.

     З вірою і впевненістю, відданістю клятві Гіппократа прямуйте в майбутнє, направляючи всі зусилля на допомогу хворим, задля збереження життя і зміцнення здоров’я людей.

   Нехай Ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна, сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до Вас сторицею і нехай буде знайдено панацею від тих хвороб, які все ще безперешкодно терзають людство.

     Величезне спасибі Вам за Ваш досвід, знання, Ваші добрі, умілі руки, за чуйність і здатність до співчуття! Низький уклін за Вашу благородну сраву та щире і відкрите серце. Зі святом вас! 

З повагою,                                           

                                                          Сільський голова                    Віктор Сущик

 

 


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь